Luni, 27 Noiembrie 2017 14:03

good.bee Credit IFN SA a primit de la Comisia Europeană (CE) certificarea pentru respectarea Codului European pentru bune practici în furnizarea de microcredite

          

Comisia Europeana a acordat good.bee Credit IFN SA Certificatul European pentru bune practici in furnizarea de microcredite, good.bee Credit devenind astfel prima institutie din Romania care primeste acest certificat si printre primele la nivel European.

În procesul de certificare, good.bee Credit a făcut dovada respectării standardelor stabilite de CE în ceea ce priveşte abordarea afacerilor mici şi foarte mici. Această certificare confirmă preocuparea good.bee Credit de a se remarca în ceea ce priveşte calitatea serviciilor şi produselor oferite tuturor categoriilor de clienti,

Codul European pentru bune practici în furnizarea de microcredite este o inițiativă a Comisiei Europene care stabileşte un standard de calitate pentru sectorul de microfinanţare în Uniunea Europeană. Codul conţine o serie de clauze care trebuie implementate cu scopul de a oferi atât transparenţă, cât şi siguranţă clientilor şi investitorilor, cu privire la instituţia de microfinanţare şi procedurile, procesele şi produsele acesteia, promovând cele mai bune practici în domeniu.

                                           

Urmariti acest video pentru a afla mai multe despre Cod…

Vineri, 20 Octombrie 2017 10:46

good.bee Credit sarbatoreste Ziua Europeana a Microfinantarii: “Finanţare echitabilă pentru toţi!”

good.bee Credit, membru implicat activ, atat al European Microfinance Network, cat si al Microfinance Center, ia parte pentru a treia oara la aceasta sarbatoare sustinand initiativa europeana printr-o gama diversificata de servicii financiare si non-financiare.

Miercuri, 20 Septembrie 2017 08:03

good.bee Credit IFN S.A., cea mai mare institutie financiara nebancara de microfinantare din Romania, parte a grupului Erste, si-a extins reteaua teritoriala, prin deschiderea celei de a 24-a sucursale in localitatea Matca (Galati).

Produsele de finantare oferite de good.bee Credit sunt adaptate specificului activitatii clientilor. Acestia pot beneficia de planuri de rambursare flexibile, stabilite in functie de sezonalitatea activitatii, pauze la plata ratelor de pana la 9 luni pe an precum si alte beneficii pe care le pot afla vizitand noul sediu din localitatea Matca, str. Principala, nr. 1274.