Noutati
Miercuri, 19 Octombrie 2016 16:20

good.bee Credit sarbatoreste Ziua Europeana a Microfinantarii: “Cream oportunitati de dezvoltare, mai mult decat microcreditare”

good.bee Credit IFN, membru implicat activ, atat al European Microfinance Network, cat si al Microfinance Center, ia parte pentru a doua oara la aceasta sarbatoare sustinand initiativa printr-o gama diversificata de servicii financiare si non-financiare.

Marți, 18 Octombrie 2016 16:24

Credit fara garantii cu sprijinul Uniunii Europene

Incepand cu 1 septembrie 2016, good.bee Credit impreuna cu Fondul European de Investitii (FEI) si Comisia Europeana lanseaza creditul EaSI prin intermediul Programului pentru Ocuparea Fortei de Munca si Inovare Sociala (Employment and Social Innovation - EaSI).

Luni, 17 Octombrie 2016 16:27

good.bee Credit: Primul IFN care acorda credite fermierilor eligibili pentru subventia APIA

good.bee Credit IFN S.A., cea mai mare instituție financiara nebancara de microfinanțare din Romania, parte a grupului Erste, anunta semnarea conventiei specifice in vederea acordarii de credite fermierilor eligibili pentru schemele de sprijin implementate de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) – Schema de plata unica pe suprafata (SAPS) si Masuri aferente Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR).

Miercuri, 30 Martie 2016 00:00

Impact social 2014

Mai jos gasiti raportul social good.bee Credit IFN

Luni, 11 Ianuarie 2016 12:00

good.bee Credit îți oferă consultanță agricolă!

Analize agro-chimice pentru sol și recomandare culturi favorabile!

Începând cu 12 ianuarie 2016, good.bee Credit IFN SA lansează un nou produs de creditare special conceput pentru fermieri.