good.bee Credit IFN S.A. este o institutie financiara nebancara, cu sediul in Bucuresti, B-dul Dimitrie Pompei nr. 6C, Sector 2, cod postal 020337, inregistrata in Registrul General tinut de Banca Nationala a Romaniei, cu numarul RG-PJR-41-110255 din 09.03.2009 si in Registrul Special tinut de Banca Nationala a Romaniei, cu numarul RS-PJR-41-110072 din 03.08.2012, inregistrata in Registrul Comertului, cu numar de ordine J40/21219/18.12.2008, Identificator Unic la Nivel European (EUID): ROONRC.J40/21219/2008, Cod Unic de Inregistrare 24888275, fiind inregistrata in Registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal sub numarul 11797.

Toate produsele prezentate pe acest site sunt proprietatea good.bee Credit IFN SA care detine toate drepturile de proprietate intelectuala in acest sens, conform prevederilor legale.

Orice persoana care doreste sa acceseze orice tip de credit din cele pe care le poate furniza good.bee Credit IFN S.A., este rugata sa contacteze oricare din unitatile noastre pentru a se informa asupra tuturor implicatiilor aferente contractarii unui credit, conform cadrului legal in vigoare.

Conform legii, este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea continutului materialelor prezentate pe acest site, fara acordul scris prealabil al good.bee Credit IFN SA.

Orice tentativa de modificare a datelor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal, confera good.bee Credit IFN SA dreptul de a se adresa instantelor de judecata in vederea sanctionarii conduitei culpabile.

Conform cerintelor legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, good.bee Credit IFN SA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Am luat la cunostinta ca good.bee Credit IFN SA este operator de date cu caracter personal, in acest scop acesta putand colecta, inregistra, organiza, stoca, adapta ori modifica, extrage, consulta, utiliza, dezvalui catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alatura, combina, bloca, sterge sau distruge datele cu caracter personal.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata, reprezentantii legali ai persoanei vizate, imputernicitul operatorului, partenerii contractuali ai operatorului, alte companii din acelasi grup cu operatorul, societati bancare, birouri de credit, agentii de colectare a debitelor/recuperare a creantelor, societati de asigurare/reasigurare, angajatorul persoanei vizate, organizatii de cercetare a pietei.

Conform legii 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul good.bee Credit IFN SA.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.