Povesti de succes

Clienti

good.bee Credit se adreseaza in special micilor intreprinzatori, oamenilor gospodari si priceputi din mediul rural si mic-urban care doresc sa isi dezvolte activitatile economice generatoare de venituri. Acestia au nevoie de acces la finantare intr-un mod rapid, simplu si adaptat conditiilor economice din mediul in care isi desfasoara activitatile. Acestea sunt motivele pentru care ne adaptam activitatea in mod continuu in functie de nevoile clientilor nostri, astfel: documentatia de creditare cat mai simpla, promptitudinea in a prelua solicitarea de finantare si intocmirea dosarului de creditare, rapiditatea in analiza solicitarii si comunicarea deciziei de finantare sau de respingere, flexibilitatea graficului de rambursare in functie de activitatea derulata de clientul intreprinzator (prin nivelul ratelor si stabilirea perioadei de gratie), garantiile materiale mixte acceptate in functie de suma si perioada solicitata.

 

In aceeasi masura, noi ne adresam si unei categorii de clienti care au mai greu sau deloc acces la produsele si serviciile financiare oferite de bancile comerciale obisnuite. Aceasta categorie de clienti este considerata nebancabila, intrucat clientii nu pot indeplini conditiile de creditare standard ale bancilor. Prin activitatea noastra urmarim tocmai sa depasim aceste considerente si limitari ale bancilor clasice, avand un grad mai mare de specializare in domeniul activitatilor economice derulate in special in mediul rural si mic-urban.

 

Printre clientii nostri se numara producatori agricoli, mici fermieri, persoane fizice autorizate (PFA), intreprinderi individuale si familiale, dar si SRL-uri. In ceea ce priveste activitatile propriu-zise desfasurate de clientii nostri, singurele limitari sunt cele impuse de lege.

Testimoniale

Ioan Campian, crescator de ovine si presedintele Asociatiei crescatorilor de ovine din judetul Bistrita Nasaud: „Dupa ce mi-a fost acordat al doilea credit in martie 2015 am reusit sa finalizez constructia adapostului iar perioada de gratie de care am beneficiat m-a ajutat sa trec mai usor peste greutatile iernii. Am apreciat rapiditatea, politetea, respectul si omenia ofiterului de credit si as recomanda good.bee Credit pentru intelegerea de care dau dovada, pentru faptul ca se adapteaza fiecarei situatii si pentru faptul ca analiza si acordarea unui credit este simpla si dureaza putin.”Daniel Vaida, agricultor, Baia Mare este unul dintre clientii vechi good.bee Credit. Cu cinci credite accesate pana la acest moment, Vaida Daniel a inceput activitatea cu 58-60 ha, ajungand sa cultive 130 ha in acest moment. „Cu ajutorul creditelor accesate pana acum, am cumparat utilaje: tractor, vidanja, siloziera si am reusit sa crestem foarte mult suprafata. Pe viitor vrem sa mentinem tendinta de crestere a suprafetei arendate, cu ajutorul unui alt credit si sa dezvoltam si ferma, astfel incat sa fie mult mai complexa. Cel mai mult am apreciat la good.bee Credit profesionalismul si faptul ca sunteti aproape de noi. Vreti sa vedeti dincolo de ceea ce scrie pe hartie, vreti sa vedeti si sa intelegeti realitatea noastra si de aceea ne dati si sfaturi foarte utile, care chiar ne ajuta. Eu as recomanda serviciile good.bee Credit fara sa stau pe ganduri, pentru ca pentru mine au fost o mana de ajutor, datorand acestor servicii o parte din progresul nostru.”Melania Borseanu, crescator de animale, Alba Iulia, „Pe noi creditul acordat de good.bee Credit ne-a ajutat foarte mult. Am cumparat oi - ne mandrim acum cu un saivan de nota 10 - si am crescut profitul. Pe viitor vrem sa mai desfasuram un proiect si sa il ajutam pe fiul nostru, care acum ne ajuta cu oile, sa se dezvolte si el. good.bee Credit ne-a ajutat mereu si de aceea eu le spun tuturor cum am procedat si va recomand.”Cătălin Ianculescu, reprezentant Agro Horticola, Alba Iulia: „Apreciez la good.bee Credit faptul ca suntem mereu informati de noutatile aparute si ca suntem sfatuiti in diverse probleme intampinate. In plus, sunteti foarte rapizi, garantiile si costurile sunt accesibile, iar documentatia este relativ restransa.”  Petre Porojan, loc. Plopsoru, com. Daia, jud. Giurgiu: „Creditul acordat de good.bee Credit m-a ajutat enorm, am cumparat gardurile, am cumparat inca 20 de capre si am inceput ceea ce se numeste un pasunat rational pentru caprele mele. Cel mai mult a contat pentru mine modul in care good.bee trateaza oamenii, ca de la egal la egal. As recomanda un credit good.bee pentru o investitie mica/medie in special pentru seriozitatea si eficienta serviciilor lor.”

Povesti de succes

Petre Porojan, loc. Plopsoru, com. Daia, jud. Giurgiu

Plimbandu-te prin comuna Daia din judetul Giurgiu, zaresti in curtea unei gospodarii ingrijite, un mic magazin care comercializeaza branza de capra. Este vorba de mica afacere a lui Petre Porojan, care este de fapt mult mai complexa decat acel mic magazin pe care il zaresti din strada principala. Intrand in vorba cu Petre afli despre mica lui ferma de caprine si despre maretele lui planuri de dezvoltare. Petre nu este doar un gospodar pasionat si un bun antreprenor, ci este de profesie technician veterinar, ceea ce il ajuta zi de zi in mica lui afacere. Pentru ca stie foarte bine ceea ce face si ce ii trebuie pentru a face mai multe, a apelat la good.bee Credit: pentru a-si extinde ferma a achizitionat pe langa cele 130 de caprine existente alte 20, iar pentru a se adapta noului context a achizitionat si material lemnos cu care si-a imprejmuit pasunea de 10 ha. Dupa niciun an a mai accesat un credit pentru a cumpara un tractor cu plug, care urma sa ii eficientizeze munca depusa.  

„Creditul accesat m-a ajutat sa imi duc afacerea la urmatorul nivel. Am eliminat incertitudinea legata de cum si ce pasteau caprele mele, cumparand gardurile si am inceput ceea ce poate fi numit un pasunat rational. In plus, am aruncat si o mana de iarba neagra, de care voi beneficia anul acesta. Pentru a avea o productie mai spornica, am adaugat putin ingrasamant si am mai cumparat inca 20 de caprine care mi-au asigurat profitul. Acum, dupa ce am terminat prima investitie, ma gandesc la viitor. Imi mai trebuie 15-20 ha pentru a da supliment de furajare la capre. In plus, vreau sa achizitionez si un porc la ferma de capre. Motivul este simplu: 25% din hrana porcilor vine din zerul rezultat de la branza caprelor! Toate realizarile de pana acum, dar si planurile pe viitor, au fost posibile cu ajutorul good.bee Credit. Dincolo de finantare, a contat cel mai mult pentru mine relatia cu agentul, modul in care tratati oamenii, de la egal la egal. In plus, am apreciat seriozitatea si faptul ca lucrurile s-au rezolvat intr-un timp scurt. Asadar, recomand un credit good.bee Credit pentru o investitie mica, fie ca este vorba de un plug, o vaca, un grajd sau seminte, dar care poate avea un rezultat mare pentru un mic gospodar.”

Dezvoltarea fermei si a afacerii nu poate fi decat un semn bun, atat pentru Petre cat si pentru clientii acestuia. Cine gusta o data branza de la Petre devine fara sa vrea client fidel.