Oleg MORARU

Director Executiv, membru al comitetului de conducere

Oleg Moraru detine o vasta experienta de peste 15 ani in domeniul financiar, de-a lungul timpului ocupand functii de conducere in cadrul unor institutii financiar bancare si nebancare precum Fondul Romano German, Bancpost, Patria Credit IFN. Experienta si cunostintele sale in microfinantare dar si implicarea continua in diverse proiecte nationale si internationale aduc un mare plus de valoare echipei si strategiei de dezvoltare a good.bee Credit IFN.  

Cosmin-Liviu Ciobanu

Director financiar & Director Risc, membru al comitetului de conducere

Avand mai mult de 13 ani experienta in domeniul bancar, in prezent Cosmin-Liviu Ciobanu cumuleaza doua functii importante in cadrul good.bee Credit IFN, Director Financiar si Director Risc. Urmare a responsabilitatilor avute anterior, Cosmin a acumulat o insemnata experienta in activitatea de risc si planificare financiara, devenind astfel un membru valoros pentru echipa noastra.

Echipa de management good.bee Credit

Ne mandrim cu o echipa de profesionisti, foarte activa si orientata spre rezultate, plina de solutii creative si cu o viziune de amploare. Satisfactia noastra cea mai mare este sa ne surprindem clientii cu produse si beneficii conform asteptarilor lor, special concepute pentru fiecare nevoie specifica.