Stefan Buciuc

Director Executiv, membru al comitetului de conducere

Absolvent al Facultatii de Management in cadrul ASE, al unui doctorat în Finante/Asigurari în cadrul aceleiasi institutii si cu un program EMBA finalizat in cadrul WU Executive Academy, Stefan Buciuc, detine functia de director executiv al Directiei de Social Banking din cadrul BCR. Experienta si cunostintele sale in finanţarea a zeci de organizatii cu impact social si implicarea continua in diverse proiecte nationale si internationale, aduc un mare plus de valoare echipei si strategiei de dezvoltare a good.bee Credit IFN.

Cosmin-Liviu Ciobanu

Director Risc, membru al comitetului de conducere

Avand mai mult de 14 ani experienta in domeniul bancar, in prezent Cosmin-Liviu Ciobanu ocupa functia de Director de Risc cadrul good.bee Credit IFN. Urmare a responsabilitatilor avute anterior, Cosmin a acumulat o insemnata experienta in activitatea de risc si planificare financiara, devenind astfel un membru valoros pentru echipa noastra.

Echipa de management good.bee Credit

Ne mandrim cu o echipa de profesionisti, foarte activa si orientata spre rezultate, plina de solutii creative si cu o viziune de amploare. Satisfactia noastra cea mai mare este sa ne surprindem clientii cu produse si beneficii conform asteptarilor lor, special concepute pentru fiecare nevoie specifica.