Proiect inovativ pentru Incluziunea Financiara in Europa

In cadrul conferintei anuale organizate de Microfinance Center, in luna iunie 2017, la ceremonia de premiere pentru cele mai inovative proiecte care contribuie la incluziunea financiara, good.bee Credit a primit Certificatul de Recunoastere pentru abordarea inovativa in ceea ce priveste atentia pentru clienti si dezvoltarea produselor.

“Photo contest” by EMN (European Microfinance Network)

good.bee Credit IFN a obtinut in iunie 2016 premiul pentru fotografie din partea European Microfinance Network.

Concursul de fotografie organizat de catre European Microfinance Network isi propune sa promoveze ideea de incluziune financiara cu ajutorul microfinantarii si a povestii de succes a unui mic intreprinzator care prin finantare a reusit sa evolueze si sa-si atinga obiectivele stabilite de el insusi.

 

 

 

 

Multumim European Microfinance Network pentru aprecierea si increderea acordata.

Ambasador al Incluziunii Financiare in Europa

In iunie 2016, in cadrul conferintei anuale organizate de Microfinance Center a avut loc ceremonia de premiere a sustinatorilor incluziunii financiare in Europa.

Ce inseamna mai exact incluziune financiara?

Se refera bineinteles la a include, si nu a exclude; de a oferi acces la servicii financiare daca si cand este nevoie. Cui? Aceste servicii financiare trebuie livrate celor care nu pot primi o finantare prin institutiile traditionale, dezavantajate din pricina veniturilor reduse sau nedocumentate dar care isi doresc sa prospere si sa isi dezvolte activitatea economica pe care o desfasoara.

In acest cadru, good.bee Credit IFN a fost declarata Ambasador al Incluziunii Financiare in Europa, prin implicarea activa in sarbatorirea Zilei Microfinantarii (20 octombrie 2015) oferind produse inovative cu beneficii incluse pentru fiecare intreprinzator.

 

 

Aceasta initiativa a fost posibila prin intermediul Programului pentru Ocuparea Fortei de Munca si Inovare Sociala (Employment and Social Innovation - EaSI) finantat de Uniunea Europeana.

Business Review Awards 2015

Din 2006, publicatia Business Review premiaza povestile de succes si rezultatele exceptionale ale companiilor active pe plan local. In 2015 publicatia a sarbatorit 10 ani, timp in care a premiat cu obiectivitate business-urile care au facut diferenta pe piata locala.

Asadar, in cadrul galei de premiere, ce a avut loc pe 2 martie 2015 la hotel Radisson Blu, Bucuresti, good.bee Credit IFN a castigat premiul pentru cel mai bun program de microfinantare. Acest premiu recunoaste initiativele institutiei de a oferi suport dezvoltarii micilor intreprinzatori prin calibrarea unor produse financiare orientate spre nevoia clientilor.

Criteriile care au stat la baza deciziei de a oferi acest premiu institutiei pe care o reprezentam sunt:

  • Valoarea totala a portofoliului de credite acordate
  • Diversitatea produselor financiare oferite micilor intreprinzatori
  • Tipurile de activitati economice finantate

 

Mai multe informatii despre acest premiu, puteti gasi aici.