Rolul Politicii privind Confidențialitatea

Acest website („site-ul”) este operat de către good.bee Credit IFN S.A.. („good.bee”). good.bee poate fi mentionat în această Politică drept „noi”, „nouă” sau „al nostru/ă”.

Obiectul acestei Politici privind Confidențialitatea:

Prezenta Politică privind Confidențialitatea are rolul de a vă informa cu privire la:

(i) activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal efectuate de către good.bee, în calitate de Operator de date cu caracter personal și se aplică în desfășurarea activităților sale și în îndeplinirea obiectului de activitate;

(ii) securitatea datelor si confidențialitatea prelucrărilor de date cu caracter personal

good.bee prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor nr. 679/2016 (“GDPR”) precum și cu legislația subsecventă aplicabilă în materia protecției datelor cu caracter personal.

Politica noastră privind confidențialitatea („Politica”) poate suferi modificări iar good.bee va publica pe această pagină o versiune actualizată a acesteia. Prin consultarea frecventă a acestui site puteți să vă asigurați că aveți cunoștință permanent despre activitățile de prelucrare întreprinse de către good.bee.

Website-ul good.bee poate include link-uri către alte website-uri care sunt gestionate de alte entități / persoane juridice și care nu au legătură cu activitatea prestată de good.bee. Pentru aceste website-uri good.bee nu poartă nicio responsabilitate. De asemenea, putem oferi link-uri către alte website-uri operate de companiile afiliate good.bee, care aplică politici separate în privința confidențialității. Dacă accesați aceste website-uri prin intermediul site-ului nostru, ar trebui să consultați politicile de confidențialitate ale acestor site-uri pentru a putea înțelege în ce mod colectează, utilizează și comunică informațiile dvs.

Găsiți mai departe detalii despre scopurile și temeiurile pentru care prelucrăm datele dumneavoastră în funcție de calitatea pe care o aveți (în acest sens vă rugăm să consultați secțiunile dedicate). De asemenea, puteți găsi informații și despre categoriile de date prelucrate, prelucrările pentru care avem nevoie de acordul dumneavoastră, categoriile de destinatari și statele către care se transferă datele dumneavoastră, durata prelucrării, utilizarea de cookies, normele de securitate aplicabile datelor precum și drepturile de care beneficiați. Aceste din urmă secțiuni sunt comune pentru toate prelucrările de date, indiferent de calitatea pe care o aveți.

În funcție de calitatea pe care o aveți, good.bee prelucrează datele dumneavoastră în scopuri și temeiuri diferite, pentru care vă rugăm să consultați secțiunile dedicate.