Posturi disponibile

Fiecare nou angajat aduce cu sine in companie potentialul, performanta, cunoasterea, deschiderea catre nou si angajamentul sau social. Iata de ce ne dorim sa folosim creativitatea si experienta fiecarui coleg in folosul angajatilor si al companiei.

Colegul potrivit având calitățile potrivite la momentul potrivit și la locul potrivit!

Ne cautam noi colegi/colege. Descopera toate posturile disponibile si aplica acum! Trimite-ne CV-ul tau actualizat la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., in atentia Corinei Stefan – Manager Resurse Umane.

Analist Credite

Postul este disponibil in urmatoarele locatii:

Bucuresti, Craiova, Ramnicu-Valcea

Microcreditarea este un domeniu care iti este familiar? Esti o persoana cu bune abilitati de analiza, esti atent la detalii, proactiv si organizat? Ai experienta profesionala anterioara in analiza dosarelor de credite pentru persoane juridice sau iti doresti sa iti dezvolti cunostintele in acest domeniu?

Principala activitate va consta in analiza dosarelor de credit specifice zonei de microcreditare pentru persoane juridice, intreprinderi mici si mijlocii, persoane fizice autorizate si/sau producatori agricoli.

Profil

Candidatul de succes va avea urmatorul profil:

  • Studii superioare economice
  • Minim 2 ani experienta pe un post cu atributii in evaluarea riscului de credit sau analiza/promovarea produselor de creditare destinate persoanelor juridice
  • Constituie avantaj experienta de evaluare a riscului de credit pentru persoane juridice

Ofiter credite

Postul este disponibil in urmatoarele locatii:

Ramnicu Valcea, Pitesti, Craiova, Suceava si Constanta

Microcreditarea este un domeniu care iti este familiar? Esti o persoana cu bune abilitati de relationare cu clientii? Esti un bun vanzator si te pricepi sa gasesti clienti pentru produse de creditare? Ai experienta anterioara de analiza preliminara pe dosare de business?

Daca ai deja experienta in microcreditare, apartenenta la grupul Erste si BCR te vor ajuta sa iti dezvolti portofoliul de clienti. Iar daca nu ai experienta, te asteptam alaturi de noi pentru a invata si a-ti dezvolta o cariera in acest domeniu, prin intermediul programului nostru de induction.

Profil

Candidatul de succes va avea urmatorul profil:

  • Licentiat in stiinte economice sau administrarea afacerilor
  • Experienta in vanzari in domeniul bancar/ institutii de creditare
  • Cunostinte despre analiza preliminara a dosarelor de credit
  • Cunoasterea pietei locale de microcreditare reprezinta un avantaj
  • Spirit antreprenorial, initiativa, dinamism, flexibilitate
  • Abilitati de comunicare si relationare
  • Permis auto categoria B