Opinia clientilor nostri este foarte importanta pentru noi.

Asadar, in cazul in care aveti nelamuriri, sesizari, sugestii sau orice informatie pe care o considerati utila in relatia cu noi, va rugam sa ne-o semnalati. Acest lucru ne ajuta sa remediem orice problema in timp util dar si sa imbunatatim serviciile oferite.

Va rugam sa completati formularul de mai jos, in rubrica „comentarii” mentionati sesizarea/sugestia dumneavoastra iar noi ne angajam sa va raspundem in cel mai scurt timp.

Vă mulţumim pentru colaborare!

Contactati-ne
Completati acest camp daca ati bifat Telefon ca metoda de contact.
Completati acest camp daca ati bifat E-mail ca metoda de contact.
Completati acest camp daca ati bifat Scrisoare ca metoda de contact.

Subsemnatul declar pe proprie raspundere ca datele completate sunt corecte si complete, raspunderea pentru corectitudinea informatiilor furnizate apartinandu-mi in totalitate.

Subsemnatul inteleg ca good.bee Credit IFN SA va putea folosi datele mele personale in scopuri de publicitate, marketing, sondaje, fidelizare (oferte dedicate), pentru promovarea unor produse sau servicii, cu exceptia cazului in care imi manifest expres vointa prin debifarea casutei de acord.

Pentru mai multe informatii privind protectia datelor cu caracter personal si utilizarea acestora accesati urmatorul link.