Opinia clientilor nostri este foarte importanta pentru noi.

Asadar, in cazul in care aveti nelamuriri, sesizari, sugestii sau orice informatie pe care o considerati utila in relatia cu noi, va rugam sa ne-o semnalati. Acest lucru ne ajuta sa remediem orice problema in timp util dar si sa imbunatatim serviciile oferite.

Va rugam sa completati formularul de mai jos, in rubrica „comentarii” mentionati sesizarea/sugestia dumneavoastra iar noi ne angajam sa va raspundem in cel mai scurt timp.

Vă mulţumim pentru colaborare!

Contactati-ne
Completati acest camp daca ati bifat Telefon ca metoda de contact.
Completati acest camp daca ati bifat E-mail ca metoda de contact.
Completati acest camp daca ati bifat Scrisoare ca metoda de contact.

Prin completarea si validarea acestui formular sunt de acord în mod expres şi neechivoc ca toate datele şi informaţiile personale oferite good.bee Credit IFN să fie utilizate de către specialiştii băncii în vederea analizei şi soluţionării prezentei solicitări. Am luat la cunoştinţă că în temeiul prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date îmi sunt recunoscute următoarele drepturi: dreptul de acces la date, drepturile de intervenţie şi de opoziţie, precum şi faptul că acestea pot fi exercitate printr-o cerere scrisă adresată Băncii, întocmită în conformitate cu Legea nr. 677/2001.