Aveti intrebari sau nelamuriri? Pentru orice fel de informații suplimentare, colegii din echipele noastre locale va stau la dispoziție. Va rugam completați formularul de mai jos si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil. Nu ezitati sa intrați in legatura cu noi! Va multumim!

Avem nevoie de datele dumneavoastra de contact pentru a putea intra in legatura. Campurile marcate cu “ * ” sunt obligatorii.

Contactati-ne

Subsemnatul declar pe proprie raspundere ca datele completate sunt corecte si complete, raspunderea pentru corectitudinea informatiilor furnizate apartinandu-mi in totalitate.

Subsemnatul inteleg ca good.bee Credit IFN SA va putea folosi datele mele personale in scopuri de publicitate, marketing, sondaje, fidelizare (oferte dedicate), pentru promovarea unor produse sau servicii, cu exceptia cazului in care imi manifest expres vointa prin debifarea casutei de acord.

Pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal si utilizarea acestora in scopuri de marketing, accesati urmatorul link.